Skjutgrind

Sveport Industri har säkra, robusta och funktionella Skjutgrindar av högsta kvalitet. Med förebyggande lösningar som skyddar mot inkräktare och fungerar som en viktig brottsförebyggande åtgärd

Fördelar med Skjutgrind

  • Kräver litet utrymme framför och bakom
  • Mycket driftsäker
  • Öppningsmått upp till 24 meter
  • Med eller utan automatik
  • Komplettera med motorstyrning för alla behov

För att säkerställa en lång livslängd så har våra Skjutgrindar helsvetsade stålrör. Alla grindar varmförzinkas enligt EN ISO 1461 och alternativt pulverlackas. Detta ger våra Skjutgrindar bästa förutsättningar att tåla stora påfrestningar i form av fysisk åverkan och inte minst klimatpåverkan.

Våra standardkulörer för pulverlackade grindar är mossgrön (RAL 6005), olivgrön (RAL 6013) samt svart (RAL 9005).

Fribärande enkel- eller dubbel Skjutgrind med dagöppning 4–12 meter per flygel, sammanlagt upp till 24 meter. Grinden är utrustad med omfattande skydd och har rikliga tillbehör.

Våra automatiska Skjutgrindar levereras helt kompletta direkt från fabrik, med eller utan motorer. Grindarna är testkörda och installationsklara för montering. Skjutgrindarna är kraftfulla och automatiken är anpassade för det skandinaviska klimatets förutsättningar.

Motoriserad Skjutgrind ökar säkerheten och gör inpassering extra trygg & smidig, samt håller grinden stängd för obehöriga, och fungerar som en viktig brottsförebyggande åtgärd.

Finns med motorstyrnings möjligheter i form av öppnarslinga, fjärrkontroll, mobil, tidur, kod dosa och GSM m.m. för att slippa gå ur bilen, lastbilen eller t.e.x trucken för att öppna grinden i dåligt väder eller hög trafik.

Progate Lansen är en tillförlitlig Skjutgrind framtagen för industriella krav och applikationer. Grindens genomtänkta design gör den robust, stabil och lättare. Trots detta har inte avkall gjorts på kvalitet och driftsäkerhet. Progate Lansen är ett utmärkt alternativ för dig. Grinden är som standard 2,4m hög med hajtänder som överklättringsskydd. Kan beställas för öppningar 4-8m totalt 16 m och är byggd på en C-skena som är 95mm hög och gjort i 4mm gods.

Utrusta din Skjutgrind med populära tillvalspaket som till exempel GSM-paket med tidur som möjliggör fjärröppning samt schemaläggning av öppnings- och stängningstider för din Skjutgrind.

Du kan även lägg till signal paket med blixtljus till din skjutgrind så får du en mycket kompetent Skjutgrind med praktiska funktioner som förenklar ditt arbete precis som en bra och effektiv Skjutgrind ska.