Granitstolpar/betong & stenstolpar

Sveport Industri har vackra, solida och naturliga Granitstolpar, betong och stenstolpar  av högsta kvalitet. Vi erbjuder olika Granitstolpar för privata tomter, offentliga miljöer, industriområden och jordbruksmarker m.m.

Granitstolpar skapar en pampig känsla vid din husentré, uppfart och trädgårdsingång. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på dess otroliga tidlöshet, fascinerande mönster och att granit faktiskt är en av de vanligaste bergarterna. Hos oss hittar du både snygga solida Granitstolpar och smidiga stolpelement att bygga höjdanpassade stenstolpar med.

Granit är ett otroligt slitstarkt naturmaterial och ger inramning som håller sig vacker med åren. Du kan kombinera stolparna med granitkantstengranitplattorgatsten och trappsteg i granit för ditt trädgårdsprojekt. Tack vare dess mångsidighet är granit ett fantastiskt material att arbeta med.

Granitstolpe med släta och snyggt blästrade sidor eller råhuggna sidor. Stenen ger ett mycket modernt intryck och passar väl in i både trädgård som till den offentliga miljön. Granitstolpar i trädgården kan användas till en rad olika ändamål och du skapar en trevlig trädgårdsmiljö som håller med åren!

Råhuggna Granitstolpar som ger ett mycket gediget och elegant intryck. Kan med fördel användas till montage av staket samt som Grindstolpe. Smycka din uppfart eller entré med Granitstolpar, Pollarna kan man användas som avgränsare, trafikhinder eller som smyckning i trädgården.